ERPNext HRMS Software

Eenvoudige maar krachtige open source HRMS-software

Rekruteer en beheer medewerkers en aanwezigheid, houd verlof en onkosten bij, en behandel onboarding, training en beoordelingen efficiënt met ERPNext. Het is gemakkelijk gemaakt om personeel te beheren.

Open Source HRMS - Sollicitant

Column Content

[huge_it_slider id=”1″]

 

Talentacquisitie

Op intelligente wijze talent werven en verwerven. Beheer het aannemen met een ingebouwde rekruteringstool waarmee u personeelsvereisten kunt plannen, vacatures op uw website kunt publiceren, sollicitanten kunt beoordelen en e-mailen en documenten kunt opslaan. Met gekoppelde data tussen personeelsplannen en vacatures zorgen we ervoor dat je je HR-budget niet overschrijdt.

Werknemersrepository

Het beheren van werknemersinformatie kan ingewikkeld en lastig zijn, omdat hiervoor externe documenten moeten worden bijgehouden. Met ERPNext kunt u multimediabestanden uploaden en delen (zoals afbeeldingen, video’s, documenten). U kunt ervoor kiezen om de bestanden rechtstreeks te uploaden of een weblink te gebruiken.

Open Source HRMS - Employee Repository
Open Source HRMS - Kanban voor het trainen van medewerkers

Werknemerstraining

Blijf uw team bijscholen met onze module Human Resource Training Program. Plan trainingsevenementen voor uw medewerkers, die automatisch worden gekoppeld aan de agenda’s van medewerkers, zodat iedereen geplande trainingen kan bekijken en hun takenlijsten dienovereenkomstig kan plannen.

Probeer nu 

Kritieke Prestatie Indicatoren

Volg de non-conformistische stijl van de prestaties van medewerkers en herdefinieer teamuitmuntendheid op ons Energy Points-systeem. Met een ingebouwde beoordelingsmodule en dashboard met essentiële HR KPI’s kunt u het traject van medewerkers in de gaten houden en salarisverhogingen en bonussen voor toppresteerders verwerken.

Probeer nu 

Open Source HRMS - Energiepunten Dashboard

Geautomatiseerde salarisadministratie

Laat de pijn van het genereren van individuele salarisstroken achter u en omarm de moeiteloze salarisverwerking. ERPNext heeft automatische loonstrookgeneratie op basis van urenstaten (met automatische validatie), salariscomponenten en salarisstructuren.

Open Source HRMS - SalarisinvoerBekijk pijnloos salarisproces 

Onkostenbeheer

Beheer onkosten, reisaanvragen en voorschotten van werknemers efficiënt met onze open source HRMS- en salarisadministratiesoftware. ERPNext helpt managers om alle personeelskosten in één keer te zien. Eenvoudige goedkeuringen en kant-en-klare configureerbare workflows helpen het handmatige beheer van onkostendeclaraties te besparen.

Probeer nu 

Open Source HRMS - Rapport onbetaalde declaraties
Open Source HRMS - Maandelijks aanwezigheidsformulier

Automatische aanwezigheid

Onze open source HRMS-tool integreert op perfecte wijze aanwezigheidsregistratie met salarisadministratie en verlofbeheer. ERPNext bevat meerdere opties voor het vastleggen van realtime aanwezigheid, inclusief biometrische hardware-integratie.

Probeer nu 

Verlofbeheer van medewerkers

Configureer verlofbeheeropties voor elke afdeling of bedrijfseenheid. Alles wordt weergegeven in de verlofkalender en gecentraliseerde verlofoverzichten, die een transparant overzicht geven van alle verlofgegevens van de medewerkers.

Open Source HRMS - Kalender verlatenMeer informatie 

Aanpasbare open source HRMS

On-the-fly aanpassingen

Creëer uw eigen open source HRMS-software. Breng de gegevens die u belangrijk vindt in kaart door aangepaste velden toe te voegen aan uw formulieren. Pas vervolgens het formuliergedrag aan door automatisch waarden op te halen, velden te verbergen op basis van gebruikersrollen en aangepaste afdrukformaten te maken – allemaal zonder een enkele regel code.

Probeer nu 

Meertalige open source HRMS

Kunt u uw taal niet vinden? Help ons met vertalen: https://translate.erpnext.com

Probeer nu 

Meertalige open source HRMS
Open Source HRMS-documentatie

Self-onboarding en implementatie

Alle tools die u nodig hebt om uitmuntendheid te bereiken, maken deel uit van ’s werelds eerste slimme, doe-het-zelf ERP. Transformeer uw organisatie met uitstekende documentatie en videozelfstudies die een zero-touch, supersnelle ERP-implementatie mogelijk maken.

Doe het zelf 

Extra functies voor het beheer van uw personeel

Verlaat Management Systeem

Configureer opties voor verlofbeheer voor een afdeling of een hele bedrijfseenheid door weekenden en het aantal werkuren in te stellen, toestemming te verlenen om verlof over te dragen en nog veel meer geweldige functies.

ERPNext is ’s werelds beste 100% open source ERP-oplossing

Open source-software voor moderne bedrijven

Boekhouding

Krijg een realtime overzicht van uw cashflow. Volwaardige boekhoudmodule die elk aspect van boekhouding omvat.

HR & Payroll

Beheer de volledige levenscyclus van werknemers, van onboarding, salarisadministratie, aanwezigheid, onkostendeclaraties, activa tot scheiding.

Productie

Effectief onderhouden en beheren van stuklijsten op meerdere niveaus, productieplanning, opdrachtkaarten en inventaris.

Verkoop en aankoop

Verhoog de productiviteit en verlaag de kosten door uw verkoop- en aankoopcycli te beheren, van inkoop tot verkooporders

CRM

Win en behoud meer klanten door het verkoopproces te optimaliseren. Houd leads en kansen bij en verstuur de offertes onderweg.

Projecten

Lever zowel interne als externe projecten op tijd, binnen budget en winstgevendheid. Houd taken, urenstaten en problemen bij per project.

Helpdesk

Bied een betere service-ervaring met een intuïtieve probleemopvolger en geïntegreerde kennisbank.

Vermogensbeheer

Onderhoud en beheer details van activa, hun beweging, waardeaanpassing en afschrijving.

Website

ERPNext wordt geleverd met een volledig uitgerust inhoudsbeheer met blogs, webpagina’s en formulieren.

Schermafbeeldingen van het apparaat

Houd het werk gaande – onderweg

De gratis mobiele ERPNext-app helpt u om uw bedrijf overal vandaan te laten bewegen, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is. Krijg toegang tot accounts, update projecten en offertes en voer taken snel uit, allemaal vanaf uw telefoon of tablet.